You are here

2.kvalifikačné kolo na Majstrovstvá SR ( Haniska, 15.-16.6.2019 )

Na 2.kvalifikačné kolo na Majstrovstvá Slovenskej republiky sa U.F.O. Špačince vydalo do ďalekých Košíc, konkrétne do Hanisky pri Košiciach. Nakoľko bolo našich hráčov pomenej, spojili sme sily s tímom Paskudy Sabinov a vydali do ,,bojov,, nielen proti súperom, ale aj proti veľmi teplému počasiu. Systém turnaja spočíval v hre ,,každý s každým,, a tak čakalo U.F.O. v priebehu dvoch dní 6 zápasov. 

Sobotňajšie zápasy sa začali tesnou prehrahrou 13:15 proti bratislavského tímu Mental Discorders. Ďalšie 3 zápasy mali štastnejší koniec a priniesli tri výhry a to proti košickému tímu Kefear 14:10, proti tímu Baník Lásky z Prievidze 15:10 a proti senickému tímu Kus Plastu 15:1.

Nedelňajšie ráno začalo ,,výzvou,, v podobe bratislavského tímu Outsiterz, ktorý býva ťažkým ,,orieškom,,  pre každý jeden tím. Sústredený výkon však aj v tomto prípade priniesol výhru 13:7. Záverečný zápas proti tímu Kefear Young skončil výhrou 15:0. U.F.O. Špačince + Paskudy si preto odniesli 1.miesto :-)

Cenu spirit of the game si odniesli výnimočne tri tímy Kus Plastu Senica, Outsiterz Bratislava a Kefear Young Košice. Gratulujeme :-)

 

 

Created by ryska